Boeskærvej_Fugleperspektiv_small.jpg

Blandede boformer

Projekt: Boligprojekt

Bygherre: Privat

Arkitekt: rasmusrasmus ApS

Opgave: Landsbybebyggelse med senior- og familieboliger 

Lokation: Vejle

År: 2019

Visionært sammenspil af familieboliger og seniorboliger opføres i fredfyldt landsby i udkanten af Vejle. 

 

Projektets omdrejningspunkt er fælleshuset med samling og skønne arrangementer for både de nye som eksisterende huse i lokalsamfundet. 

Gennemgående fokus har været på respekt for den eksisterende landsby og dens unikke kvaliteter. 

Bebyggelsen nyfortolker den tidligere gårdstruktur og udlægger nye boliger i flere typologier
Boeskærvej_Indre miljø.jpg
Fælleshuset placeres centralt i bebyggelsen
Boeskærvej_Set_mod_syd.jpg
Mod den eksisterende landsby placeres bygninger som nyfortolker den tidligere gårdbebyggelse
Boeskærvej_Set_mod_nord.jpg
Den bevaringsværdige allé med store kastanjetræer omdannes til et rekreativt stiforkøb gennem området.
Situationsplan.png
Til top