Gauerslund plejecenter

Projekt: Konkurrenceforslag, Plejecenter

Bygherre: Vejle Kommunde

Arkitekt: rasmusrasmus ApS

Samarbejdspartnere: Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S, WAD landskab og Ingeniør'ne

Opgave: Plejecenter med tilhørende servicebygning

Lokation: Gauerslund

År: 2019

Projektets arkitektur tager sit udgangspunkt i en skala fra de omkringliggende boligkvarterer og fornyelsen af Gauerslund plejecenter bliver endnu et smukt boligområde i byen – ikke en institution. Hverdagslivet for beboerne bliver således en arkitektonisk ramme som i skala, udtryk og materialevalg minder om den bolig beboerne typisk kommer fra. Boenheden udformes som en sammensætning af individuelle bygninger, hvor boenheden fremstår som en tydelig ”egen” enhed

Perspektiv over område
Boenhed_Topview 01.jpg
Bygningskroppe ved boenheder
Synergivision_gauerslund.png
Synergivision for Gauerslund
Topview over område
Fugleperspektiv 01.jpg
Perspektiv over område
Til top

© 2019 rasmusrasmus aps, arkitekter maa.