© 2019 rasmusrasmus aps, arkitekter maa.

Kontor C

Projekt: Kontorindretning

Bygherre: Privat

Arkitekt: rasmusrasmus ApS

Opgave: Indretning af nyt kontormiljø for medievirksomhed

Lokation: Aarhus

År: 2017

Eksisterende kontoretage gen-indrettes med talrige miljøer der understreger virksomhedens kendetegn og arbejdsform.

Zoner og områder udføres med en særlig identitet for at understrege deres særlig funktionalitet. De faste arbejdspladser løftes et trin op for at markere deres mere private karakter, reception og ankomstområde udføres med markante trælister for at skabe et centralt knudepunkt i kontoret.

Langs den ene facade placeres møderum, alle med en egen identitet for at understrege en særlig funktion - kork, filt, glas og sisal er eksempler på materialer som gennemsyrer oplevelsen. Materialerne bruges aktivt, således at materialitet og funktionalitet bindes sammen.

Reception og ankomstområde
Kontorindretning trælister reception
Trælister i både loft og vægpartier skaber et rum i rummet
Kontorindretning trælister møderum
Mødelokale "træ"
Kontorindretning trælister møderum
Mødelokale "whiteboard"
Kontorindretning trælister møderum
Kig til hævede kontorpladser og møderum "sisal"
Kontorindretning flex arbejdspladser
Flex arbejdspladser
Kontorindretning filt kork
Møderum "filt" + "kork"
Kontorindretning møderum scene
Møderum "scenen"
Til top