top of page
1618900672580.jfif
1618900672580.jfif

Kabelbyen

Projekt: Erhvervs- og boligbyggeri

Bygherre: Selfinvest

Arkitekt: rasmusrasmus ApS

Opgave: Udvidelse af Middelfart Havnefront 

Lokation: Middelfart

År: 2021-

Vores projekt "Kabelbyen" er blevet kåret som vinder på det 10.600 kvm store areal i den østlige del af Trafikhavnen, som Middelfart Kommune i januar 2021 udbød til salg med udvikling af området til erhvervs- og boligbyggeri som mål. 
Udover byggeplanerne for kontorbygninger og bolighuse på 12.500 kvm, der har en DGNB Platin-certificering som ambition, er det også tanken, at området skal være åbent for offentligheden og danne en naturlig afslutning på havnepromenaden. 

 
I projektet har vi arbejdet indgående med at skabe et nyt bykvarter med sammenhæng på tværs af hele Middelfart Midtby. Kabelbyen forlænger den bynære havnefront og skaber en samlet fortælling om byen ved vandet. 

 
Udbuddet af havneområdet ved Trafikhavnen/Turbinevej er startskuddet til et nyt kapitel i udviklingen af Middelfart. Områdets særlige placering bliver afsættet for et arkitektonisk koncept, som tager inspiration fra både Turbinehallens arkitektur og materialevalg, men også gennem en nyfortolkning af historiens industribyggeri i området. 

"Kabelbyen" set fra vandsiden
1618900671105.jfif
Området skal være åbent for offentligheden og danne en naturlig afslutning på havnepromenaden. 
Til top
bottom of page