View 01_Bassinbuen.jpg

Kontordomicil

Projekt: Kontordomicil

Bygherre: Privat

Arkitekt: rasmusrasmus ApS

Opgave: Opførelse af kontordomicil

Lokation: Næstved

År: 2020-

Den arkitektoniske tilgang tager udgangspunkt i at sikre en sammenhæng og identitet i området. Lokalplanen giver mulighed for en række forskellige bygningsudformninger i området - men fællestrækkene for typologierne vil være at de alle fremstår som store selvstændige voluminer. 

Projektets tilgang arbejder derfor med at etablere enkle og afklarede geometriske former som bevidst placeres i det bølgende landskab.
Med få, men effektive, virkemidler skabes en arkitektonisk sammenhæng, både indenfor projektområdet og i konteksten.

Når man kommer nærmere bygningerne opleves hvordan volumenerne detaljeres og bearbejdes til netop deres kontekst, hvor særligt de rekreative værdier og "blikfangsmuligheder" bringes i spil. 

View 02_Ring Øst.jpg
Kontordomicil set fra Bassinbuen
View 02_Ring Øst.jpg
Kontordomicil set fra Ring Øst
2020.06.12_Final_pæn_situ.jpg
Situationsplan
Til top