© 2019 rasmusrasmus aps, arkitekter maa.

Villa Risskov ombygning tilbygning

Villa R

Projekt: Villa R

Bygherre: Privat

Arkitekt: rasmusrasmus ApS

Opgave: Ombygning og renovering af et eksisterende parcelhus fra 1988.

Lokation: Risskov

År: 2009

 

Tilbygning understreger Villaens naturskønne beliggenhed direkte til åbrinken i Risskov, og gentænkning af husets kernefunktioner.

 

Stuen opgraderes med en ny tilbygning, hvor en øget rumhøjde og store vinduespartier trækker oplevelsen af åen og naturen med ind i huset.

Køkkenet bytter plads med soveværelse, børneværelse bliver til kontor og der etableres nyt soveværelse med tilhørende bad og walk-in.

Tilbygningen opføres i en stram arkitektur, som danner kontrast til det eksisterende klassiske parcelhus. Sorte zinkpaneler og tilhørende mørke vinduesrammer skaber en sammenhæng mellem nyt og eksisterende og materialevalget rummer en patinering som står æstetisk flot mod den eksisterende tegl.

Tilbygning i kontrast til eksisterende hus
Villa Risskov ombygning tilbygning
Naturen trækkes ind
Villa Risskov ombygning tilbygning
Enkel arkitektur i sort zink
Materialitet
Villa Risskov ombygning tilbygning
Detalje ved terrassedør
Til top