rasmusrasmus er stiftet af Rasmus Challi og Rasmus Riis.

I mere end 12 år har vi samarbejdet omkring vores arkitektoniske visioner med opgaver både nationalt og international, med base i Aarhus.

Opgaverne spænder vidt; fra konsulent- og rådgivningsopgaver over strategier for by- og områdeudvikling, traditionel bygningsarkitektur til produkt- og inventardesign.

rasmusrasmus arbejder med en høj faglighed indenfor arkitektur og bygherrerådgivning, og besidder nogle af landets stærkeste specialistkompetencer indenfor særligt rådgivning og udvikling af sektorområderne uddannelsesbyggeri, institutioner, senior- og ældre-/plejebyggeri samt universelt design.

Processen mod resultatet er for os et vigtigt element i forventningsafstemningen med jer. Om vi aftaler et tæt parløb, involvering af flere brugere eller en tilgang hvor I ikke tæt involveret, har vi tunge projekt- og procesledererfaringer på alle niveauer og kan få jeres projekt trygt i mål.

Tilgangen i rasmusrasmus er helhedsorienteret, og vi arbejder altid i en tredeling mellem vilkårerne i den aktuelle kontekst, jeres ønsker samt vores faglighed. På den måde forsøger vi altid at finde det unikke i hver enkelt opgave, udtryk eller detalje samtidigt med, at vi bevarer blikket på de overordnede linjer i det lange perspektiv.