top of page
foto-100.jpg

rasmusrasmus er stiftet af Rasmus Challi og Rasmus Riis.

Siden midten af 00'erne har vi med base i Aarhus samarbejdet omkring vores arkitektoniske visioner med opgaver både nationalt og internationalt.  

 

rasmusrasmus består af dedikerede medarbejder hvor vi samlet arbejder med en høj faglighed indenfor design, arkitektur og bygherrerådgivning. 

 

​Rådgivning og udvikling handler for os om et tæt samarbejde med bygherre, uanset om I er private, professionelle eller offentlige bygherrer, er vores mål at skabe bæredygtig, æstetisk og funktionel arkitektur, der lever op til jeres drømme og behov.

 

Rådgivningsprocessen er for os et vigtigt element i dialogen med jer. Om vi aftaler et tæt parløb, involvering af andre rådgivere eller en helt anden tilgang, har vi tunge projekt- og procesledererfaringer på alle niveauer og kan få jeres projekt trygt i mål.

 

Gennem kreative processer hvor åbenhed, ærlighed og gennemsigtighed er nøgleordene, leder vi jer trygt igennem alle byggeriets faser. Vi stiller de rigtige spørgsmål, reflekterer over svarene og bruger vores viden og store erfaring til at bringe løsningerne op på nye niveauer.

 

Vi rådgiver i hele arkitektfagets bredde, fra produktdesign til strategiske masterplaner. Derudover har vi mange års specialisterfaring og særlige kompetencer indenfor børne- og uddannelsesinstitutioner samt senior-/plejeboliger og universelt design. Vi har en holistisk tilgang og bevarer blikket på totaløkonomien i det lange perspektiv.

Tilgangen i rasmusrasmus er helhedsorienteret og troværdigt, vi arbejder altid i en tredeling mellem vilkårene i den aktuelle kontekst, jeres drømme og behov samt vores faglighed. På den måde finder vi altid det unikke i hver enkelt opgave, udtryk eller detalje.
bottom of page