top of page

rasmusrasmus er stiftet af Rasmus Challi og Rasmus Riis.

Siden midten af 00'erne har vi med base i Aarhus samarbejdet omkring vores arkitektoniske visioner med opgaver både nationalt og international.  

Opgaverne spænder vidt; fra konsulent- og rådgivningsopgaver over strategier for by- og områdeudvikling, traditionel bygningsarkitektur til produkt- og inventardesign.

rasmusrasmus arbejder med en høj faglighed indenfor arkitektur og bygherrerådgivning, og besidder nogle af landets stærkeste specialistkompetencer indenfor særligt rådgivning og udvikling af sektorområderne uddannelsesbyggeri, institutioner, senior- og ældre-/plejebyggeri samt universelt design.

Processen er for os et vigtigt element i forventningsafstemningen med jer. Om vi aftaler et tæt parløb, involvering af andre rådgivere eller en tilgang hvor I ikke er involveret, har vi tunge projekt- og procesledererfaringer på alle niveauer og kan få jeres projekt trygt i mål.

Tilgangen i rasmusrasmus er helhedsorienteret, og vi arbejder altid i en tredeling mellem vilkårerne i den aktuelle kontekst, jeres ønsker samt vores faglighed. På den måde finder vi altid det unikke i hver enkelt opgave, udtryk eller detalje samtidigt med, at vi bevarer blikket på de overordnede linjer  og økonomien i det lange perspektiv.

bottom of page