top of page

Kabelbyen

Bygherre
Arkitekt 
Opgave 
Lokation
År 

Privat

rasmusrasmus ApS
Xxxx
Middelfart
2021

I samarbejde med Selfinvest har rasmusrasmus ApS som arkitektrådgiver gennem længere tid arbejdet på kontorbyggeriet Kabelbyen på havnefronten i Middelfart.

 

Et projekt på 12.400 m² kontorer med ca. 800 arbejdspladser og 7.000 m² kælder og p-anlæg. Projektet opføres som 3 markante teglbygninger på mellem 5 og 7 etager, 2 etagers kælder, sammenbundet af en fælles stueetage, samt en gangbro i 2. sals højde som forbinder til eksisterende byggeri.

 

 

”For at når vores mål om æstetik og bæredygtighed var NCC og rådgiverteamet de helt rigtige partnere på projektet. Vi har haft en utroligt god sparring og udvikling sammen omkring projektet (...)”

- Bendt Ladekjær,

Head of Real Estate hos Selfinvest


Arkitekturen tager et konceptuelt afsæt i de omkringliggende kulturhistoriske bygninger og disponeres som markante gavlbygninger i vandkanten mod Lillebælt. I tilknytning til projektet udføres omkringliggende attraktive udearealer med både parkeringsarealer, gårdrum mellem bygninger og promenadearealer. Dertil kommer en kaffe- og vinbar, der placeres i stueetagen i hus 1.
 

 

Arbejdet forventes at gå i gang 1. oktober, og de nye kontorer vil stå klar til indflytning i foråret 2026.

 

NCC er netop tildelt opgaven som Totalentreprenør, Artelia og ABC – Rådgivende ingeniører varetager ingeniørfag,

Skaarup Landskab udformer udearealer og rasmusrasmus ApS er arkitekter på projektet.

bottom of page